Подмяна на електроинсталации

Без проблемно работещата електроинсталацията е едно от най-важните неща в сградите, затова при планиране на ремонт на старо жилище предвидете подмяна на електроинсталации, тъй като това ще ви спести много бъдещи проблеми. Броят на електроуредите в един дом расте, ако старата електрическа инсталация има определен капацитет, включването на електроуреди като пералня, миялна, вградена фурна, проточен бойлер ще надвиши този капацитет и е възможно пренатоварване на мрежата, затова препоръчваме да се подменят старите бушони с автоматични прекъсвачи, които ще дадат по-голяма защита на електроинсталацията. В зависимост от броя уреди, които ще се ползват, се определя и мощността за всеки прекъсвач.
Електроинсталациите в панелните блокове са предвидени за определен капацитет на натоварване, т.е. едновременно включване на хладилник, готварска печка и телевизор.
Важно е да се проучи капацитета на вътрешната инсталация и да се обмисли разширяването й.
Освен смяната на електроинсталацията с нова, съветваме да се обърне внимание и на ключовете и контактите. Предлагат се различни модели, като например такива с твърди връзки или с устойчива на висока температура пластмаса, които осигуряват надеждност и безопасност на връзката. Ако домът е на 35-40 години, това означава, че и кабелите на електрическата инсталация са стари и могат да предизвикат инциденти или да са причина за лошото качество на тока в жилището. Затова съветът е те да се подменят. В зависимост от консуматорите (уредите), които ще се включат в мрежата, е необходимо да се съобразят и кабелите, както и съответният брой кръгове за самата електроинсталация.

Ако сте решили да подмените старата електро инсталция с нова такава, не се колебайте да се свържете с нас ще се радваме да ви бъдем полезни. Предлагаме напълно конкурентни цени и можем да дадем изгодна оферта за всички електроуслуги. 

Montaj na apartamentni tabla

Remont na elektro instalaciq

Premestvane na kluchove i kontakti

Телефони за контакти

0896 653 590

 

Изпратете ни запитване за монтаж

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение