Монтаж на електрически ключове и контакти.

С наша помощ всеки монтаж на електрически ключове и контакти е безпроблемен.

монтаж на ключове и контакти

Монтажът на електрическите ключове и контакти се извършва на финалния етап, при нанасянето в апартамент. Ако на вас ви предстои такова нанасяне то със сигурност ще ви трябва електротехник за монтаж на всички електрически ключове и контакти, защото без тях не можете да използвате ел. уредите си за домакинството. Тази задача на пръв поглед изглежда лесна, но монтирането и свързването на тези важни компоненти има няколко особености, които са от много важно значение за нормалната работа на електро уредите които ще се включват и най вече за безопасността на самите ВАС. Ние от elektrouslugibg.com можем да извършим тази услуга за вас, спазвайки всички изисквания и мерки за правилно и безопасно свързване на ключовете и контактите. По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.

По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.По този начин ще се чувствате спокойни, когато включвате различни уреди в контактите и пускате лампите в жилището си.

Цените за монтажа на ключове и контакти може да видите в таблицата по-долу.

Монтаж ключове1 бр.5 лв.
Монтаж контакти1 бр.5 лв.

Предлагаме широка гама от електрически услуги в гр. София на достъпни цени. Информация за цените може да видите в нашата ценова листа тук.

Ако все още не сте закупили ключовете и контактите които желаете да се монтират, може да разгледате нашите предложения на нашия он лайн магазин e-osvetlenie.eu или тук.

монтаж на ключове и контакти

Телефони за контакти

0896 653 590

Изпратете ни запитване за монтаж

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Хора които ни харесват