Електроремонтни дейности

Предлагаме различни електроремонтни дейности като: ремонт на осветление на стълбище, подмяна на стари табла, подмяна или ремонт на електроинсталация, подмяна на стара стълбищно осветление, изместване на ключове и контакти.
Използвайки нашите електро услуги, Вие си гарантирате бърз и качествен електроремонт на разумни цени.

Електроремонтни дейности - Ремонт на осветление на стълбище

Електроремонтни дейности - Ремонт на осветление на стълбищеВсе по-често и на всеки се случва да се прибира в жилищния вход, без да има стълбищно осветление. Дискомфорта от едно изкачване на стълбите до 7-ия или 10-ия етаж, без осветление е доста изморително. За да не се налага да го правите всеки ден, потърсете услугите на специалисти.

 

 

 

Електроремонтни дейности - Подмяна на апартаментни табла

Електроремонтни дейности - Подмяна на апартаментни таблаЕл. таблото в една сграда е изключително важна част от електрическата инсталация. Наред с дискомфорта, който може да провокира една авария в ел. таблото, тя може да предизвика пожар, да увреди човешкото здраве и цялост.  В случаи на възникнал проблем, дори от второстепенно значение в ел. таблото в дома; в случаи на видими вреди като усещане на изгорял бакелит и други подобни, в случаи, на поява на искра или по-сериозно огън, веднага потърсете спешно специалист.

 

 

Електроремонтни дейности - Ремонт / подмяна на електро инсталция

Електроремонтни дейности - Ремонт / подмяна на електро инсталцияПоявата на проблем с електрическата инсталация в двадесет и първи век е не просто обичайно нещо, с което можем да се примирим. Това е колкото нелепо, така и неприятно усещане за всеки дом и неговите обитатели. Ето, защо не бива да позволяваме липса, повреда или авария в ел. инсталацията да помрачи дните ни. В случаи на изникнал проблем, дори от второстепенно значение с електрическата инсталация в дома; в случаи на видими вреди като усещане на изгорял бакелит и други подобни, в случаи, на поява на искра или по-сериозно огън, веднага потърсете спешно специалист.

 

Електроремонтни дейности - Подмяна на старо свълбищно осветление с ново с датчици за движение

Електроремонтни дейности - Подмяна на старо свълбищно осветление с ново с датчици за движение.Този тип осветление завладяват пазара не само с перфектната си визия, но и с доказано ниската си консумация на ел енергия. Предимството му е, че се задействат изключително бързо и ефикасно в обхват до 8м само на площадката или стълбища, където има хора. Поради този факт сравнително ниската инвестиция за монтажа им се изплаща за няколко месеца от спестената електро енергия. След това реализират единствено печалба под формата на ниски месечни такси за електричество.

 

 

Електроремонтни дейности - Изместване на ключове и контакти

Електроремонтни дейности - Изместване на ключове и контакти.В съвременните сгради, къщи или апартаменти често се налага промяна на интериора или реконструиране на помещения. При тези случаи е наложително преместването на ел. ключове и контакти, както и смяна на конзолите за техния монтаж. Ние ви предлага професионална помощ при нужда от подобно преместване или при изграждане на нови „гнезда” в новопостроени сгради. Трябва да отбележим, че преместване на контакти и ключове в апартаменти от ЕПК и панел са изключително трудни дейности. Трудността и високата цена при преместване на контакти в панел идва от пречките, които създава арматурата в стените на жилището.

Телефони за контакти

0896 653 590

 

Изпратете ни запитване за монтаж

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение