Електромонтажни дейности.

Предлагаме различни електромонтажни дейности като: монтаж на осветителни тела, монтаж на ключове и контакти, монтаж на различни датчици, монтаж на апартаментни ел. табла, монтаж на автоматични предпазители, монтаж на различни електроуреди.
Използвайки нашите електро услуги, Вие си гарантирате бърз и качествен монтаж на разумни цени.

Електромонтажни дейности - Монтаж на осветителни теле

Ние деЕлектромонтажни дейности - Монтаж на осветителни телемонтираме и  монтираме всякакви видове осветителни тела - луничките за окачен таван,   влагозащитени  осветителното тяло за банята, ЛЕД осветителни тела, ЛЕД ленти, различни полюлей, плафони, лампиони, аплици, спотове или луминесцентни тела, нощни лампи и други. Извършваме електромонтажни дейности също на градинско осветление, парково осветление, светлинна украса. В случай на повреда във вашето осветително тяло, ние ще го ремонтираме. Предлагаме проектиране и изграждане на вътрешни и външни осветителни уредби.
Ето, защо при необходимост от монтаж на осветителни тела, можете  да се свържете с нас.
Всички цени на електро услуги

Монтаж на осветителни тела - аплици, плафони, луни, луминисцетни тела.1 бр. 20 лв.

 

Електромонтажни дейности - Монтаж на ключове и контакти.

Електромонтажни дейности - Монтаж на ключове и контакти.

Когато смятате, че имате нужда от монтаж на допълнителен ел. контакт, ключ за осветление или просто подмяна на съществуващ с нов, а не сте убедени в собствените си качества, значи имате нужда от нашита електромонтажни дейности за монтаж на електро ключове и контакти. За да се избегнат потенциални рискове на електрическата инсталация, тази работа е по-добре да се остави и да се извърши от електротехник, който е подготвен и има опит, също така и необходимите инструменти за електромонтажни дейности на ел ключове и контакти.
Всички цени на електро услуги

Монтаж ключове1 бр.5 лв.
Монтаж контакти1 бр.5 лв.

 

Електромонтажни дейности - Монтаж на датчици за движение.

Електромонтажни дейности - Монтаж на датчици за движение.Датчици за движение са устройства които засичат движещи се обекти най-вече хора. Те най-често се включват като компонент в различни осветителни уредби. Често пъти се използват и като елементи за сигурност – автоматично управление на светлината. Друго голямо предимство на датчиците за движение е намалянето на консумацията на ток. Удобно е датчиците за движение да се ползват при входове на жилищни или бизнес сгради или при дълги коридори където е неефективно осветяването на целите коридори. Електромонтажни дейности на датчици за движение е също подходящо и като стълбищно осветление. Така осветлението ще се включва на определени зони и на цялото. За този тип стълбищно осветление се предлагат плафони комбинирани с датчици за движение.
Всички цени на електро услуги

Монтаж на датчик за движение 1 бр.25 лв.

Електромонтажни дейности - Монтаж на светлинни датчици.

Електромонтажни дейности - Монтаж на светлинни датчици.Светлинните датчици са устройства които управляват осветителните уредби. В зависимост от нивото на естествена светлина (дали е ден или нощ) те подават сигнал към осветителните тела дали да работят или не. Друго голямо предимство на светлинни датчици е намалянето на консумацията на ток. Светлинните датчици също могат да се използват и като елемент на сигурност.
Всички цени на електро услуги

Монтаж на светлинен датчик 1 бр.25 лв.

 

Електромонтажна дейност - Монтаж на автоматични предпазители.

Електромонтажни дейности - Монтаж на автоматични предпазители.Автоматичните предпазители са може би най-важната част от електрическата система, именно защото те осигуряват нейната защита. Затова е много важно те да бъдат монтирани правилно и надеждно. За да се избегнат потенциални рискове на електрическата инсталация, тази работа е по-добре да се остави и да се извърши от електротехник, който е подготвен и има опит, също така и необходимите инструменти за монтаж на автоматични предпазители.
Ние предлагаме бързо и професионално монтиране на всички видове автоматични предпазители, дефектно-токови защити или контактори.
Всички цени на електро услуги

Монтаж автоматичен предпазител монофазен1 бр.10 лв.
Монтаж автоматичен предпазител трифазен1 бр.15 лв.

 

Електромонтажна дейност - Монтаж на апартаментни табла.

 Електромонтажни дейностиАпартаментното табло в една сграда е изключително важна част от електрическата инсталация. То е отправна точка на всяка вътрешна електро инсталация, като е предназначено за: разпределение, управление, измерване на електрическа енергия и защита на инсталацията и свързващите към нея уреди и съоръжения. Желателно е монтажа на апартаментното табло да се извърши на място с лесен достъп. Предлагаме ви бърз и качествен монтаж на апартаметни табла от квалифициран електротехник, който в процеса на монтажа ще зеземи и занули новото табло, а големите консуматори като готварски печки и електрически бойлери ще бъдат отделени на отделен токов кръг с отделен автоматичен предпазител. Всички цени на електро услуги

Монтаж на апартаментно табло. (с включени материали)1 бр.230 лв.

Електромонтажна дейност - Монтаж на електроуреди.

Електромонтажни дейности - Монтаж на електроуреди.Монтажът и свързването на бойлери, миялни, перални и други електроуреди съвсем не е лека работа, която може да се пренебрегне с  лека ръка, затова  е препоръчително да  се  извърши от електротехник. Ние предлагаме също и демонтиране и монтиране на стария и нови бойлери.
Всички цени на електро услуги

Moнтаж на електроуред.1 бр.50 лв.

 

 

 

 

 

Телефони за контакти

0896 653 590

Изпратете ни запитване за монтаж

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Хора които ни харесват